BISS SIA Lapas karte | Ieiet | Reģistrācija
Sākumlapa Pakalpojumi Preču katalogs Jaunumi Par mums Kontakti
Kontakti
Adrese: Skanstes iela 50 (1. ieeja, 2. stāvs), Rīga, LV-1013, Latvija
Telefons: +371 67603360, 67611722
E-pasts: info@biss.lv
Papildinformācija:
Darba laiks:
D.d. 9:00 - 18:00
Jaunumi
[20.10.2021] - Covid19 sertifikātu un personas ID pārbaude
Covid19 sertifikātu un personas ID pārbaude
Piedāvājam Covid19 sertifikātu un to īpašnieku ID (pase jeb ID-kartiņa) pārbaudes terminālu, kuru var pielikt pie sienas, pie durvīm, vai uz turniketa. Rezultāts atspoguļojas uz ekrāna, ar skaņas signālu, termināls var atvērt durvis jeb turniketu, realizējot pieejas kontroli tikai derīgo sertifikātu īpašniekiem. Informāciju par to, ka nolasīts sertifikāts nav atbilstošs (derīgs), var nosūtīt, piemēram, uz kontroliera viedtālruni. Uzņēmumos šīs termināls var papildināt jau esošo pieejas kontroles sistēmu un pārbaudīt arī darbinieka RFID caurlaidi personas dokumenta vietā.

Sertifikāta un ID pārbaude notiek dažu sekunžu laikā, cilvēkam vajag tikai parādīt sertifikāta QR kodu viedtālruņa ekrānā vai uz papīra, ka arī nolasīt savas ID-kartiņas vai pases MRZ kodu (opcija). Validēšana notiek reālā laikā on-line režīmā. 

Terminālu var integrēt ar FidPark jeb citu ražotāju pieejas kontroles sistēmām.

Ir iespējams uzņēmuma darbinieku sertifikātus saglabāt sistēmā un automātiski nosūtīt brīdinājumus par darbiniekiem, kuriem sertifikāts vairs nav derīgs (piemēram, ir atsaukts jeb izbeidzies derīguma termiņš).