BISS SIA Lapas karte | Ieiet | Reģistrācija
Sākumlapa Pakalpojumi Preču katalogs Jaunumi Par mums Kontakti
Kontakti
Adrese: Skanstes iela 50 (1. ieeja, 2. stāvs), Rīga, LV-1013, Latvija
Telefons: +371 67603360, 67611722
E-pasts: info@biss.lv
Papildinformācija:
Darba laiks:
D.d. 9:00 - 18:00
Jaunumi
[04.12.2017] - Universālais kases automāts KA570
Universālais kases automāts KA570
Kases automāts FP-KA570

Kases automāts FP-KA570 ir paredzēts pakalpojumu un preču apmaksai skaidrā naudā un ar bankas kartēm. Darījuma identificēšanai var izmantot svītrkodus, RFID vai citas tehnoloģijas. Automātu var integrēt praktiski jebkurā tirdzniecības sistēmā - piemēram, pašapkalpošanās veikalos/noliktavās. Kad tirdzniecības sistēma saņem maksājuma apstiprinajumu, klients var saņemt preci vai pakalpojumu. Pirms maksājuma Klients var noskenēt savu lojalitātes karti un saņemt attiecīgo atlaidi, izmantot automātu kā kiosku.  

Automāts nodrošina monētu (sākot no 0.01€) un  banknošu (līdz 500€) pieņemšanu, kā arī atlikuma izdošanu. Pie tam banknošu un monētu atlikuma izsniegšanai netiek izmantotas papildus tvertnes, kuras ir nepieciešams papildināt. Automāts tiek aprīkots ar 2D-svītrkoda skeneri, bezkontaktu karšu RFID-nolasītāju, čeku printeri, skārienjutīgu ekrānu un VOIP pārrunu iekārtu.

Tiek nodrošinati automāta un tā naudas iekārtu attālināts monitorings un diagnostika ar FidPark sistēmu. Dubultā monētu un banknošu seifu aizsardzība garantē naudas drošību visās operācijās, kas ir saistītas ar kases automāta atvēršanu.